Gepolierde betonvloeren

Maak van jouw terras of buitenverblijf een echte eyecatcher met een gepolierde betonvloer, ook wel gevlinderde vloer genoemd! Door het vlinderen van de vloer ontstaat er een unieke toplaag die niet alleen prachtig oogt, maar ook bijzonder sterk en duurzaam is.

Tijdens het vlinderen worden de grove delen van het beton naar de onderkant van de vloer gedrukt, terwijl de fijne deeltjes juist naar boven komen. Hierdoor ontstaat er een verdichte toplaag met een prachtig gevlamd of gewolkt effect. Het resultaat is een vloer met een zeer hoge weerstand tegen slijtage en beschadiging, waardoor deze jarenlang meegaat.

Een gepolierde betonvloer is niet alleen bijzonder sterk en duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden. Bovendien is het mogelijk om de vloer in verschillende kleuren en afwerkingen te laten aanbrengen, zodat deze perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en smaak.

Of je nu kiest voor een strakke moderne look of juist voor een warme en natuurlijke uitstraling, een gepolierde betonvloer biedt talloze mogelijkheden voor iedere smaak en budget. Laat je inspireren door onze ervaren vakmensen en ontdek hoe jij jouw terras of buitenverblijf kunt omtoveren tot een prachtige buitenruimte met een gepolierde betonvloer!

Interesse? Kom in contact!


Afspraak maken?